Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Βουλή: Τα «γαλλικά», η ένταση για την υπόθεση Novartis και ο φάκελος του Τσίπρα

Η «καλή ημέρα» φάνηκε από το «άι στο διάολο» της Τασίας στον Αθανασίου - Αλγεινή εντύπωση τα γέλια του Πολάκη για τον συγκινημένο Πικραμμένο - Οι παρεμβάσεις Βούτση - Ο βουλευτής που είπε «το παραχέσατε» στον Σαμαρά
Ένταση, καβγάδες, «γαλλικά» αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβανε η μαραθώνια συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis που ολοκληρώθηκε μετά από 20 ώρες με την απόφαση της πλειοψηφίας για την παραπομπή και των 10 πολιτικών προσώπων.
Η... καλή ημέρα φάνηκε από το πρωί όταν η τρίτη αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου που ζητούσε να λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας ακούστηκε να λέει «άι στο διάολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου