Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έκτακτο! Σε Διάλυση οι Α.Ν.Ε.Λ! Αποχωρεί ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και…Αλλοι 11!

Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, είχε δηλώσει πως αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν την πρόταση μομφής, θα αποχωρήσει από κόμμα – Τον… ακολούθησαν στην έξοδο άλλοι 11 από την Κοζάνη – Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας, Μανώλης Αλιφιεράκης – Υπενθυμίζουμε ότι χθες (17.06.2018) ανακοίνωσε την αποχώρησή της η Μανταλένα Παπαδοπούλο…

Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, είχε δηλώσει πως αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν την πρόταση μομφής, θα αποχωρήσει από κόμμα – Τον… ακολούθησαν στην έξοδο άλλοι 11 από την Κοζάνη – Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας, Μανώλης Αλιφιεράκης – Υπενθυμίζουμε ότι χθες (17.06.2018) ανακοίνωσε την αποχώρησή της η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ! Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, έκανε πράξη αυτό που είχε δηλώσει πως αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν την πρόταση μομφής, θα αποχωρήσει. Στην πόρτα της εξόδου τον ακολούθησαν άλλοι 11.
Η ανακοίνωση
«Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.
Και συνεχίζει: «Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.
Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.
Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες.
Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)
Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)
Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)
Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)».

Παραιτήθηκε ο Αλιφιεράκης
Παράλληλα, παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας, Μανώλης Αλιφιεράκης.
Ο κ. Αλιφιεράκης με επιστολή του ζητά από τον Πάνο Καμμένο να κάνει δεκτή την παραίτησή του τόσο από την θέση που του έχει ανατεθεί όσο και από την θέση του απλού μέλους του κόμματος.
Όπως επισημαίνει θέλει να διαχωρίσει την θέση του σχετικά με τους χειρισμούς των ΑΝΕΛ στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας.
Αναλυτικά την επιστολή:
Προς κ. Καμμένο Παναγιώτη
Θέμα : υποβολή παραίτησης
Κύριε πρόεδρε
Σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας των Αν. Ελ, καθώς και την θέση απλού μέλους του κόμματος σας.
Με τον τρόπο αυτό θέλω να διαχωρίσω την θέση μου σχετικά με τους χειρισμούς σας  στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.
Ήλθα στο κόμμα σας πιστεύοντας στις αρχές σας, τις ικανότητες και την βούληση σας να κυβερνηθεί σωστά η χώρα.
Στην πορεία διαπίστωσα σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των ανεξαρτήτων ελλήνων . Σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής.
Πιστεύω στην εθνική συμφιλίωση , στην πολιτική και οικονομική κάθαρση, όμως σε πολλές περιπτώσεις από την άλλη πλευρά της συγκυβέρνησης δεν έγιναν σεβαστές οι δικές μας ευαισθησίες ή εσείς δεν επιμείνατε αρκετά.
Τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Μανώλης  Ι.Αλιφιεράκης».
Δημήτρης Καμμένος και Μανταλένα Παπαδοπούλου
Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο (16.06.2018) διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, αφού είχε ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας.
Χθες, Κυριακή, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Όπως έγραφε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση της στο Facebook, «η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου».
Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου