Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Η Ελληνική Ιστορία από τις 18.6.2018 πενθεί και ντρέπεται για το κατάντημα των Ελλήνων.

Συνέλληνες ...Πρώτη φορά στην μακραίωνα διαδρομή της οι Έλληνες παραδίδουν τμήματα της εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα χωρίς πόλεμο.
Δυο κατάπτυστοι Εφιάλτες ένας κομμουνιστής και ο άλλος αυτοαποκαλούμενος δεξιός διέπραξαν ένα τεράστιο ιστορικό ανοσιούργημα. Και ο μεν κομμουνιστή δικαιολογείται λόγω της
αρνησιπατρίας του, ενδοτισμού και της εγκληματικότητας του χώρου από τον οποίον προέρχεται. Ο δε λεγόμενος δεξιός, βατραχάνθρωπος της συμφοράς, καταδρομέας της πλάκας, κατά φαντασία νυχτερινός αλεξιπτωτιστής αλλά και αξιοθρήνητος πεζοναύτης, που ξευτελίζει τα στρατιωτικά εμβλήματα με τα καμώματά είναι κατάπτυστος ηθικός αυτουργός για την προδοσία και την βεβήλωση της Ελληνικής ιστορίας.

Ποιος σας είπε ανιστόρητοι ηλίθιοι Τσίπρα και Καμμένε ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, όταν πριν από 3.000 χρόνια μέχρι σήμερα ονομάζεται Παιονία. ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ στηρίζει το έγκλημά σας.

Μήπως ξέρετε θλιβερά ανθρωπάκια ότι πέρα από τις ιστορικές και πολύ πίσω στις μυθολογικές εποχές ο Έλληνας Ηρακλής ο γιος του Δία έχτισε το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, και την πόλη Σκούπο τα σημερινά Σκόπια;

Η γλώσσα των Σκοπίων είναι σλάβικη, γιατί αγνοήσατε την απόφαση του Αρείου Πάγου που αποφάνθηκε ότι «δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα αλλά αρχαία Ελληνική που μιλούσαν οι Μακεδόνες» 300 χρόνια πριν από τον Φίλιππο και Αλέξανδρο σε μια εποχή όπου οι σλάβοι, οι δήθεν Μακεδόνες, ζούσαν στις στέπες της Ασίας και έτρωγαν τους νεκρούς συγγενείς τους και δεν τους έθαβαν.

Ντροπή σας Εφιάλτες

Εμείς οι Έλληνες δεν θα πούμε ποτέ τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία. Η Μακεδονία ζει 3.000 και κανένας άθλιος πολιτικός δεν θα την σβήσει.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου