Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ; Στην Ισπανία έστειλαν οι Ιταλοί το πλοίο με τους λαθρομετανάστες - Μ.Σαλβίνι: «Γερμανικές ΜΚΟ τους φορτώνουν στη Λιβύη»

Στην Ισπανία έστειλαν οι Ιταλοί το πλοίο με τους μετανάστες - Μ.Σαλβίνι: «Γερμανικές ΜΚΟ τους φορτώνουν στη Λιβύη»
Γερμανικές ΜΚΟ φορτώνουν με παράνομους μετανάστες ανοικτά της Λιβύης τα πλοία τους κι στη συνέχεια τα στέλνουν στην Ιταλία.  Αυτό κατήγγειλε ο ηγέτης Λέγκα αι υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι δείχνοντας μάλιστα στο Marine Traffic το σκάφος της ΜΚΟ να αναμένει να φορτώσει με αλλοδαπούς....
  Αφορμή για τις καταγγελίες η απόφαση της Ιταλίας να μη δεχθεί το «πλοίο- θαλάσσιο ταξί του Σόρος», όπως αποκαλούνται  σκάφη διάφορων ΜΚΟ που μαζεύουν παράνομους μετανάστες και στη συνέχεια τους αποβιβάζουν όπου πρακτικά θέλουν και το οποίο βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα ανοικτά των ακτών Μάλτας και Ιταλίας.  Τελικά το θέμα λύθηκε καθώς ανακοινώθηκε από  το γραφείο του Ισπανού πρωθυπουργού πως η Ισπανία θα δεχθεί το πλοίο Aquarius με τους 630 παράνομους μετανάστες.  Πριν από λίγο ο Μ.Σαλβίνι ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter:  ΝΙΚΗ! 629 μετανάστες στο πλοίο Aquarius πάνε στην Ισπανία. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη!
«Ακόμη και σήμερα ένα πλοίο το Sea Watch 3, που ανήκει σε γερμανική ΜΚΟ με ολλανδική σημαία περιμένει ανοικτά των ακτών της Λιβύης για να φορτώσει με παράνομους μετανάστες για πολλοστή φορά και να τους φέρει στην Ιταλία.»
Η Ιταλία όμως έχει σταματήσει να υπακούει  και να σκύβει το κεφάλι:
Υπάρχει κάποιος που λέει: «Κλείσαμε τα λιμάνια».



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Oggi anche la nave Sea Watch 3, di Ong tedesca e battente bandiera olandese, è al largo delle coste libiche in attesa di effettuare l’ennesimo carico di immigrati, da portare in Italia.
L’Italia ha smesso di chinare il capo e di ubbidire, stavolta C’È CHI DICE NO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου