Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Μην τους λέτε Σκοπιανούς» αλλά ... ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η κυβέρνηση της Αριστεράς υπερασπίζεται μετά μανίας τους Γυφτοκοπιανούς και τα συμφέροντά τους. Είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που διαδηλώνει κατά της κυβέρνησής της, επειδή απειλείται η εδαφική κυριαρχία της ....
 Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό της Πέμπτης ανάμεσα στον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδη και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο.  Συμμετείχαν και οι δύο σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν κάποια στιγμή ξέσπασε μεταξύ τους καυγάς.
Ο κ. Καμμένος μιλούσε για την γειτονική χώρα και αποκαλούσε τους κατοίκους της Σκοπιανούς, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του κ. Ζαχαριάδη.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη και αναρωτήθηκε με έμφαση: «Ποιοι είναι οι Σκοπιανοί;», με τον κ. Καμμένο και άλλους παρευρισκόμενους να μπαίνουν στην συζήτηση και να προσπαθούν να εξηγήσουν.
Επέμεινε όμως ο κ. Ζαχαριάδης: «Πού αλλού στον κόσμο λένε τους γείτονες “Σκοπιανούς”;»
Πως να τους πούμε δηλαδή; «Μακεδόνες»;
Τα σχόλια δικά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου