Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Πάνο, κλείσε τις πόρτες στο "μαγαζάκι", θα φύγουν όλοι. Παραιτήθηκε ΚΑΙ ο Αθανάσιος Μάγιατζης από τους ΑΝΕΛ

Πριν από λίγες ώρες και στον απόηχο των εξελίξεων για το Σκοπιανό παριατήθηκε από τους ΑΝΕΛ o Αθανάσιος Μάγιατζης. Ο Αθ. Μάγιατζης υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και πρώην συντονιστής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Χαλκιδική. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά...
«Αρνούμαι να δεχτώ ότι θα στηρίζω μια Κυβέρνηση που με τους χειρισμούς της οι γείτονες Σλαβοι θα έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζονται ως Μακεδονες.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αθ. Μάγιατζη

Παραιτούμαι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Έχει πάψει πια να με εκφράζει αυτό το κίνημα και ο Πρόεδρος του Πάνος Καμμένος με τις κινήσεις που επέλεξε να κάνει δεν με εμπνέει πλέον.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με ακολούθησαν και με στήριξαν στους αγώνες που κάναμε.
Παραμένω πιστός στις Αρχές και τις Αξίες μου, είμαι ένας από εσάς και δεν μπορώ να ανεχθω την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα γίνει από την Κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων.
Αρνούμαι να δεχτώ ότι θα στηρίζω μια Κυβέρνηση που με τους χειρισμούς της οι γείτονες Σλαβοι θα έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζονται ως Μακεδονες.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΓΙΑΤΖΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΝΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου