Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Έγγραφα της πο@τσας κατέθεσε ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ στη Βουλή κι η Ντόρα του απάντησε με άλλα έγγραφα που κρύβει

«Κανείς άλλος δεν θέλει λύση στο Σκοπιανό περισσότερο από εμάς» είπε ο Νίκος Κοτζιάς στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση, μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «πατριωτική» συμφωνία, συμπληρώνοντας: «Να πάψουμε να είμαστε φυλακισμένοι της ιστορίας».
«Είστε οπαδοί της αδράνειας και της εκκρεμότητας. Η διεθνής συμφωνία είναι πρόοδος», είπε προς τη Νέα Δημοκρατία.
Ο υπουργός εξωτερικών κατέθεσε έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν στη Βουλή , ενώ απευθυνόμενος προς την κ. Μπακογιάννη την προειδοποίησε “ηρεμήστε, δεν θα τα καταθέσω όλα τώρα, εγώ και στο τέλος.
“Γιατί δεν λέτε τι διαπραγματευόσασταν, ντρέπεστε για αυτά που λέγατε;”, είπε ο υπουργός Εξωτερικών.«Φωνασκείτε εσείς, αυτοί που δέχτηκαν τον ορισμό erga omnes μόνο για εξωτερικό και όχι για εσωτερική χρήση. Αφού δεχόσασταν λέγονται Δημοκρατία της Μακεδονίας πως θα λεγόταν οι κάτοικοι» τόνισε ο κ. Κοτζιάς από το βήμα της Βουλής.
«Ο επιλεκτικός αποχαρακτηρισμός εγγράφων δημιουργεί εντυπώσεις» δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ζήτησα χθες να καταθέσει ο κ. Κοτζιάς όλα τα έγγραφα από τις διαπραγματεύσεις μέχρι σήμερα. Ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε διαβαθμισμένα έγγραφα» σημείωσε και κατέθεσε τρία έγγραφα, τα οποία δεν είναι διαβαθμισμένα, που όπως είπε αποδεικνύουν την στάση που είχε κρατήσει η τότε κυβέρνηση στην τότε διαπραγμάτευση με τον Γκρούεφκσι.
Συγκεκριμένα, το πρώτο έγγραφο που κατέθεσε είναι η αιτιολογική έκθεση της απόφασης της Χάγης, «που λέει ρητά ότι η Ελλάδα πάραυτα αρνήθηθκε το Μακεδονία-Σκόπια», όπως υπογράμμισε η βουλευτής.
Το δεύτερο είναι δική της επιστολή προς τον Μιλοσόσκι (τότε ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ), «στην οποία λέει γιατί η Ελλάδα αρνείται κοινή επιτροπή, και λέω ότι η Ιστορία είναι επιστήμη που δεν φτιάχνεται από επιτροπές».
Το τρίτο έγγραφο είναι χαρτί, μη διαβαθμισμένο της αμερικανιής πρεσβείας στην ΠΓΔΜ, που λέει πως ο εκεί αμερικανός πρέσβης είδε τον Γκρουέφσκι και ο τότε πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ του διαμήνυσε πως «οι Έλληνες επιμένουν στο θέμα της identinty -ιθαγένεια- και θέλουν να βάλουν χέρι στη γλώσσα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου