Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠΩ! ΠΩ! ΠΩ! ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ !! ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ! ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΜΑ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ !! Τα ΧΑΠΙΑ σας και ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος με τον Κώστα Φραγκολιά: " Είσαι ανιστόρητος και αμόρφωτος!"
Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλής ανάμεσα Δήμο Βερύκιο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου άναψαν τα αίματα για το ζήτημα της συμφωνίας στις Πρέσπες.  Ο Φραγκολιάς έθεσε μια ερώτηση στον Βερύκιο και εκείνος έγινε έξαλλος:....
«Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;», δήλωσε και ο Φραγκολιάς του απάντησε: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα»!  Τότε ο Βερύκιος του είπε: «Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου