Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. Το σανό ειναι ακριβό λόγω υπερκαταλάνωσης, χάθηκαν τα .. σκατά;

Με σανό επιτέθηκαν ακτιβιστές στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού. 
Οι ακτιβιστές βρέθηκαν έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική του Καμμένου και μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Όπως εσείς μας ταΐζετε σανό τόσο καιρό, έτσι και εμείς σας φέραμε λίγο» ....

Η Α. Βουτσινά, η οποία φορούσε μπλουζάκι που έγραφε: «Εμείς χορτάσαμε σανό, σειρά σας τώρα» και μετέφερε το σανό στο εσωτερικό του κτιρίου. Υπενθυμίζεται ότι η Αυγή Βουτσινά είναι ιδρύτρια της κίνησης πολιτών «Επιχειρείν» και το 2016 είχε πετάξει μία κότα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου