Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΤΩΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ο στυγνός δολοφόνος 11 ανθρώπων Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος εκτίει ποινή 11 φορές ισόβια για τη δράση του στη τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, έλαβε τη νέα διήμερη άδειά του. Πρόκειται για την τρίτη άδεια αποφυλάκισης...
η οποία θα διαρκέσει 48 ώρες, με όρους μάλιστα, αυτή τη φορά, επιεικέστερους, καθώς θα πρέπει να δίνει το παρών μόνο μία φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα του Βαρνάβα όπου διαμένει αντί για δύο, όπως στις προηγούμενες δύο εξόδους του από τη φυλακή.  Η τρίτη άδεια είχε "μπλοκάρει" μετά τον πειθαρχικό έλεγχο στους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι είχαν εγκρίνει τις δύο προηγούμενες και για τον λόγο αυτό, ο ισοβίτης τρομοκράτης, είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας, από τις 30 Μαΐου.  Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μάλιστα, είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, απ' όπου και έλαβε χθες εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου