Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Η στιγμή που ο αγνώριστος Σώρρας καταφθάνει στα δικαστήρια και οι οπαδοί του σε ντελίριο ορμούν στο αυτοκίνητο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Η στιγμή που ο αγνώριστος Σώρρας καταφθάνει στα δικαστήρια και οι οπαδοί του σε ντελίριο ορμούν στο αυτοκίνητο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μακριά μαλλιά και πυκνό μούσι έκαναν τον Αρτέμη Σώρρα αγνώριστο όλο το διάστημα που καταζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές.
Οι φωτογραφίες από τη μεταφορά του στον εισαγγελέα δείχνουν ότι ο ιδρυτής της "Ελλήνων Συνέλευσις" κατάφερε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση...
και να μη θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό. Ο ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του τον Μάρτιο του 2017 για σωρεία κακουργημάτων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Η στιγμή που ο αγνώριστος Σώρρας καταφθάνει στα δικαστήρια και οι οπαδοί του σε ντελίριο ορμούν στο αυτοκίνητο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή της υπόθεσης. Ωστόσο σε βάρος του εκκρεμεί και άλλο ένα ένταλμα ως φυγόποινου, καθώς έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση.
Την ίδια ώρα, μαζί με τον Σώρρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο άντρας που συνελήφθη χθες μαζί του σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο. Στα δικαστήρια ανέμεναν τον συλληφθέντα αρχηγό τους αρκετοί υποστηρικτές της οργάνωσης κρατώντας σημαίες, οι οποίοι σε ένδειξη αγάπης προς τον μέχρι χθες καταζητούμενο κύκλωσαν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που τον μετέφερε τραγουδώντας ύμνους της "Ελλήνων Συνέλευσις".
Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνα που διενήργησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου για το σύνολο σχεδόν της δράσης και των ενεργειών της "Ελλήνων Συνέλευσις" έχει ασκηθεί σε βάρος του Σώρρα και συνεργατών του στον πολιτικό φορέα-ΜΚΟ ποινική δίωξη για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, όπως τα κακουργήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Η δίωξη περιλαμβάνει επίσης και σειρά πλημμελημάτων όπως αυτά της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση κ.α.
Η κ.Αυλίδου, μετά από εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, αξιολόγησε πλήθος στοιχείων για την υπόθεση της οργάνωσης ,που υποστήριζε πως διαθέτει 600 δισ. ευρώ για να "σώσει τη χώρα", μεταξύ αυτών και τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος ο οποίος χαρακτήριζε τον Αρτέμη Σώρρα "φαινόμενο κραυγαλέας εξαπάτησης των πολιτών, χωρίς να αναπτύσσεται η στοιχειώδης αυτοάμυνα της οργανωμένης Πολιτείας", ενώ παρέθετε στοιχεία για τα χρήματα που εισπράττει η ΜΚΟ από τα μέλη της. Επιπλέον η κ.Αυλίδου μελέτησε τις δικογραφίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του Σώρρα, όπως εκείνη που είχε σχηματιστεί από Εισαγγελία της Πελοποννήσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ώστε να πληρωθούν χρέη πολιτών από τα περίφημα χρήματα της οργάνωσης.
Η κ. Δημητρίου είχε συμπεριλάβει στον φάκελο που διαβιβάστηκε για την υπόθεση της δράσης της ΜΚΟ και τα στοιχεία που είχε προσκομίσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου