Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


 Γράφει ο Σπίνος Κωνσταντίνος

Διεθνής κατακραυγή ξέσπασε για τα μπες βγες στη φυλακή του τρομοκράτη και δολοφόνου  Κουφοντίνα μετά την τρίτη άδεια που εξασφάλισε εκβιάζοντας το κράτος με απεργία πείνας, και με τις απειλές του ρουβίκωνα.. Την έξοδο από την  την φυλακή καταδίκασαν η Τουρκία, η Βρετανία, και οι ΗΠΑ. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 13 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στη 17Ν. Έπειτα από την έφεση, η καταδίκη του μετατράπηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.


Την αντίθεσή της με την χορήγηση της τρίτης άδειας στον Κουφοντίνα  εξέφρασε η Βρετανίδα πρέσβης στην Αθήνα Κέτι Σμιθ με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με την λακωνική φράση:  «Συμφωνώ. Η θέση μας είναι γνωστή. Προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους».

Με οργισμένο ύφος και η Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ανάρτησε στο twitter της: «Καταδικάζουμε απόλυτα την τρίτη άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο. Είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα ακόμα κίνητρο για τους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράξουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του».
Την δυσαρέσκειά της εξέφρασε και  η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Χέδερ Νάουερτ  λέγοντας πως «οι τρομοκράτες δεν πρέπει να παίρνουν άδεια από τη φυλακή».

Η Άγκυρα βρήκε την ευκαιρία να αμφισβητήσει, για δικούς της λόγους, το δικαστικό σύστημα της Ελλάδος χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την παροχή αδείας σε τρομοκράτες και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «σε αυτό το άτομο, ο οποίος είναι ο δράστης της δολοφονίας του ακόλουθου Τύπου της πρεσβείας μας στην Αθήνα, Τσετίν Γκιοργκιού, (1991) και της απόπειρας δολοφονίας του γενικού γραμματέα στην πρεσβεία μας στην Αθήνα, Ντενίζ Μπολούκμπασί, (1991), καθώς επίσης ήταν και εκ των δραστών της δολοφονίας του γενικού γραμματέα της πρεσβείας μας στην Αθήνα, Χαλούκ Σιπαχίογλου, (1994), του επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης».

Με αφορμή τις καταδικαστικές δηλώσεις τους ας θυμηθούμε τις εγκληματικές ενέργειες που διέπραξε ο Κουφοντίνας εις βάρος τους:
28 Ιουνίου 1988: Δολοφονήθηκε στο Κεφαλάρι Κηφισιάς λίγο πιο κάτω από το σπίτι του μετά από πυροδότηση παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου ο Ουίλιαμ Νορντίν, πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας
12 Μαρτίου του 1991: Δολοφονήθηκε ο Λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Ρόναλντ Στιούαρτ μετά από πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού, που είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του σπιτιού του.
7 Οκτωβρίου 1991: Δολοφονείται στο αυτοκίνητό του με πιστόλι ο 28χρονος  Τούρκος διπλωμάτης Τσετίν Γιοργκού.  Η 17 Νοέμβρη με προκήρυξή της ισχυρίστηκε ότι επιλέχτηκε ως στόχος επειδή χρησιμοποιούσε τη θέση του για να προωθήσει τα συμφέροντα του τουρκικού επεκτατισμού και τη διαιώνιση της κατοχής της Βόρειας Κύπρου.
4 Ιουλίου 1994 Ώρα 06.50: Δολοφονήθηκε με έξι σφαίρες στον θώρακα και την κοιλιά ο Τούρκος διπλωμάτης Χαλούκ Σιπαχίογλου μετά από ενέδρα έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.
8 Ιουνίου 2000: Το τελευταίο θύμα της τρομοκρατικής οργάνωσης πριν την εξάθρωσή της ήταν ο Ταξίαρχος Στίβεν Σόντερς,  και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας ο οποίος εκτελέστηκε από κοντινή απόσταση στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης.
Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση 17 Νοέμβρη ξεκίνησε τη δράση της στις 23 Δεκεμβρίου 1975  με τη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό. Επί 27 χρόνια πραγματοποίησε δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις, προκαλώντας τον θάνατο σε 23 ανθρώπους.
Για τους … ευαίσθητους σαλταδόρους της πολιτικής εξαπάτησης που ισχυρίζονται ότι ο Κουφοντίνας είναι πολιτικός κρατούμενος και ότι η δημοκρατία  δεν εκδικείται παρά μόνο σωφρονίζει προκειμένου να επιστρέψει ο κατάδικος σαν δημιουργικό μέλος στην κοινωνία, τους πληροφορούμε ότι ο Κουφοντίνας δεν έδειξε μεταμέλεια αντιθέτως έχει δηλώσει αμετανόητος για την  εγκληματική του δράση και με την στάση που τηρεί δεν πρέπει να ευεργετηθεί με το δικαίωμα της εξόδου από την φυλακή.     
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου