Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η πατερίτσα ... των ΣυριζΑνέλ!

Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Η δήλωση του Γιώργου Τράγκα...
Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή δίνει την ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να κάνει πιο άνετα το πάρτι της μεγάλης μειοδοσίας στις Πρέσπες.
Ο σχολιασμός...
Συμφωνώ απολύτως με την δήλωση του κ. Γιώργου Τράγκα ο οποίος οφείλω να πω πως είναι ο μόνος από τους λεγόμενους μεγαλοδημοσιογράφους που μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας των Παραπολιτικών 90,1 δίνει καθημερινά 8:00 με 11:00 το πρωί την μάχη με τους δήθεν Αριστερούς αλλά επί της ουσίας δεξιόστροφους Φασίστες (κατά τον Μίκη Θεοδωράκη) που μας κυβερνούν.

Το γεγονός λοιπόν είναι ότι αυτός ο περίεργος τύπος της Χρυσής Αυγής με τις απαράδεκτες δηλώσεις του (καθοδηγούμενος κατ' εμέ) κατάφερε την συγκεκριμένη στιγμή να αλλάξει την επικαιρότητα βοηθώντας στον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού από το μεγάλο θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.
Γιατί άραγε η τωρινή αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν φρόντισαν να ξεκαθαρίσει η Δικαιοσύνη τις κατηγορίες που εκκρεμούν για αυτό το κόμμα και το αφήνουν εφόσον είναι ένοχο να συμμετέχει στις εκλογές και στις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες;
Μήπως βολεύονται με αυτή την εκκρεμότητα για να τους χρησιμοποιούν (σε συνεννόηση μεταξύ τους ή ως χρήσιμους ηλίθιους) για να δημιουργούν κατά καιρούς τα σκηνικά του αποπροσανατολισμού αλλά και για να χαρακτηρίζουν όσους τολμούν να τους αμφισβητούν ως μέλη του συγκεκριμένου κόμματος αλλά και ως Φασίστες, Ακροδεξιούς, Εθνικιστές, Θρησκόληπτους, Ετερόκλητους Όχλους κ.α;
Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο με τον γραφικό ή πράκτορα Μπαρμπαρούση έδωσε το δικαίωμα στον άλλο γραφικό τύπο που υποδύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βγει και να πει αυτές τις γελοιότητες περί σχέσεως της ακραίας συμπεριφοράς του με την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.
Φίλες/οι ζούμε ημέρες απόλυτης πολιτικής παρακμής όπου όλα αποφασίζονται κάτω από το τραπέζι και η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού γίνεται με ένα και μόνο στόχο αυτόν της παραπλάνησης και της αλλοίωσης της κρίσης του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου