Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Θριαμβεύει η ΕΛΛΑΔΑ στους Μεσογειακούς αγώνες! Δεύτερο χρυσό μετάλλιο…


Μετά την Άννα Κορακάκη και ο Έλληνας Πρωταθλητής κατέκτησε το δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς αγώνες.Μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, με τον Ανδρέα Βαζαίο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη μικτή ατομική στα 200 μέτρα.

Εξαιρετικά κύλησε η πρώτη ημέρα των Μεσογειακών Αγώνων 2018 (Σάββατο 23/6) που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας, για τα ελληνικά χρώματα και κυρίως τη «γαλανόλευκη» κολύμβηση. Στη συλλογή μπήκαν πέντε μετάλλια, με ένα εξ αυτών να είναι χρυσό. Το δεύτερο της ημέρας μετά από αυτό που πήρε στη σκοποβολή η Άννα Κορακάκη.
Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν αυτός που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αφού τερμάτισε πολύ εύκολα πρώτος στα 200μ. μικτή ατομική των ανδρών. Ο χρόνος του Έλληνα πρωταθλητή ήταν 1:59.40 και του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα 4×100μ. στο ελεύθερο ανδρών πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο, η Νόρα Δράκου στα 50μ. ύπτιο και η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα πήραν χάλκινα μετάλλια.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου