Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Χιλιάδες Ελλήνων φωνάζουν στην Κατερίνη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας – «Φρούριο» τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Παραμένει σε εξέλιξη μεγάλη συγκέντρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
 

Πολίτες κάθε ηλικίας κατέβηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στους δρόμους της Κατερίνης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία των Πρεσπών...
που ουσιαστικά παραδίδει το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.  Η προσέλευση του κόσμου μέχρι και αυτήν την ώρα παραμένει μεγάλη, ενώ συνεχώς ακούγονται συνθήματα όπως: « Η Μακεδονία είναι ελληνική», «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία», «ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ Μακεδονία» αλλά και ο Εθνικός Ύμνος:
 
Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυλάνε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τους διαμαρτυρόμενους να προβαίνουν επίσης σε πολλές αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης.
ται…
Αυτή την ώρα, όπου παραδίπλα υπάρχει και μία κλούβα των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου