Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Προκαλεί ο Τζανακόπουλος: «H Μακεδονία ούτε μια είναι, ούτε μόνο ελληνική»

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλουστην ΕΡΤ, όπου ανάμεσα σε άλλα προσπάθησε να ποδοπατήσει κυριολεκτικά το σύνθημα ψυχής του Ελληνισμού, που φωνάζει ρυθμικά 27 ασταμάτητα χρόνια «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, θέλοντας να καταδείξει σε όλους τους λαούς και ηγέτες του κόσμου, την ελληνικότητα και τα
δίκαια της Μακεδονίας.
Ειδικότερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το σύνθημα του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, έκανε λόγο «επί της ουσίας» για καταμερισμό της Μακεδονίας ανάμεσα σε Ελλάδα (51%), Σκόπια (38%), Βουλγαρία (10%) και Αλβανία (1%), συγχέοντας επίτηδες την ιστορία με την γεωγραφία, αφού το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας της μίας και μόνης και ελληνικής, έμεινε αλύτρωτο, δεν ενώθηκε με την λοιπή ελεύθερη ελληνική επικράτεια, αν και κατοικούσαν σε αυτό αμιγείς ελληνικοί πληθυσμοί, που υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί υπό πίεση! (δείτε και εδώ)
Ο Τζανακόπουλος κατέληξε ότι «η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας ανήκει σε διαφορετικά έθνη – κράτη και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί παρά να τη λαμβάνει υπόψη της η ελληνική εξωτερική πολιτική»…
Δηλαδή κατ΄ουσίαν ο Τζανακόπουλος μας είπε ότι η Μακεδονία ούτε μία είναι, ούτε μόνο ελληνική και πως τα Σκόπια έχουν δικαίωμα στο όνομα «Μακεδονία».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις στην ΕΡΤ:



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου