Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τσίπρας έκανε ένα τόσο άθλιο «ρουσφέτι” στον Κουφοντίνα


Συνεχίζεται ο σάλος για την απίστευτη απόφαση, που όπως όλα δείχνουν λήφθηκε σε κεντρικό επίπεδο, περί της μετακίνησης του αρχιτρομοκράτη – δολοφόνου 11 ανθρώπων Δημήτρη Κουφοντίνα στις Αγροτικές Φυλακές Βόλου.
Και όσο και εάν κάποιοι απορούν γιατί έπιασε τέτοια… πρεμούρα τον Τσίπρα και την στιγμή που γίνεται ο κακός χαμός με τις πυρκαγιές και τους νεκρούς, αυτός να δώσει το ΟΚ για ένα τόσο προκλητικό και άθλιο «ρουσφέτι”, υπέρ του «Φαρμακοχέρη” Αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη” όλα στον πολιτικό μικρόκοσμο της Κουμουνδούρου έχουν την εξήγηση τους.
Όπως λοιπόν φαίνεται η απόφαση υπέρ Κουφοντίνα έχει να κάνει με τις διαταραγμένες ισορροπίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την κοινή γνώμη που είναι στα κάγκελα και η Κουμονδούρου «βράζει”.

Ο Τσίπρας αποφάσισε με την κίνηση του αυτή, να εξευμενίσει την πιο σκληρή εσωκομματική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται απέναντι του, τους διαβόητους «53”.

Στους οποίους «53” εκτός από τον (ατύπως επικεφαλής) Τσακαλώτο έχουν σημαίνοντα λόγο στελέχη όπως ο διαβόητoς Λάμπρου,που είναι γνωστό τοις πάσι, πως διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τα Εξάρχεια, τις Φυλακές, και πρόσωπα που έχουν καταδικασθεί για Τρομοκρατία.



Για να καταλάβετε λοιπόν το αδιέξοδο του Τσίπρα (και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ) ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου, ρισκάρει να χαλάσει ακόμη και την άριστη σχέση του με τους Αμερικανούς – για τους οποίους ο Κουφοντίνας αποτελεί κόκκινο πανί- εξευμενίζοντας (ή… αποκοιμίζοντας) τους «53”.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλο «χουνέρι” ετοιμάζει ο Τσίπρας στον Τσακαλώτο.

https://www.lykavitos.gr/apokalypsi-giati-o-tsipras-ekane-ena-to/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου