Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Γεωργιάδης για μεταγωγή Κουφοντίνα: Το ρουσφέτι έγινε γιατί η κυβέρνηση έχει δεσμούς με την τρομοκρατία

adonis-new-pol

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Κυριακής.
«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλα σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» πρόσθεσε.
«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου