Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019


Πλήθος ερωτημάτων εγείρονται για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Νίκος Παππάς το 2015 και το 2016, στον φυλακισμένο για οικονομικές ατασθαλίες στην Κύπρο, Βενιζέλο Ζαννέτο, στο πλαίσιο επίσημων επισκέψεων του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα. Τι θέματα μπορεί να συζήτησαν ένας υπουργός και ένας φυλακισμένος για οικονομικό σκάνδαλο;..

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος στα Νέα, αμέσως μετά την εκλογή του στις 25 Ιανουαρίου του 2015, ο Α. Τσίπρας μεταβαίνει στη Λευκωσία και στην αποστολή συμμετέχει και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος επισκέπτεται στις φυλακές τον κρατούμενο για ατασθαλίες Βενιζέλο Ζαννέτο. Σημειώνεται, ότι ο πρώην υπεύθυνος για τα οικονομικά του ΑΚΕΛ καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλακή για ένα σκάνδαλο που ονομάστηκε «το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς» και αφορούσε μια επένδυση με χρήματα ενός συνεταιριστικού ταμείου.


Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, η συνάντηση κράτησε περίπου 20 λεπτά και διεξήχθη σε συγκινητική ατμόσφαιρα, καθώς ο κ. Παπάς είχε συναντηθεί και με τον γιο του κ. Ζαννέτου με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνια φιλία.
Τον Ιανουάριο του 2016 ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ν. Παππάς επισκέπτονται για ακόμη μια φορά την Κύπρο (στο πλαίσιο της τριμερούς διάσκεψης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) και ο τότε υπουργός Επικρατείας επισκέπτεται και πάλι τον Β. Ζαννέτο.
Μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου 45 λεπτά, ο γιος του Β. Ζαννέτου, αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο Ν. Παππάς επισκέφθηκε τον πατέρα του και του μετέφερε τη στήριξη και την αγάπη τόσο του ίδιου όσο και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: infognomonpolitics, Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου