Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Και επιμένει ο Πολάκης για Κυμπουρόπουλο – “Πολιτική κριτική έκανα”. Άσε τώρα, μαλακία έκανες και μάλιστα ΧΟΝΤΡΗ. Ούτε τα χοιρινά που βοσκάς δεν σε πιστεύουν

Επιμένει στην ουσία της θέσης του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο ίδιος λέει τώρα πως η επίμαχη ανάρτηση για τον κ. Κυμπουρόπουλο ήταν “πολιτική κριτική” ενώ μετά την απλόχερη κάλυψη που του πρόσφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια, υποστηρίζει...
πως τον έχει στοχοποιήσει προσωπικά η ΝΔ.
Ο ίδιος απέφυγε να πει οτιδήποτε για τις δηλώσεις Νίκου Φίλη ο οποίος τον “άδειασε” πλήρως.
Εξερχόμενος από την Βουλή ο κ. Πολάκης δήλωσε: “Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε νιώθω την ανάγκη να κάνω την εξής δήλωση. Αντιπαρέρχομαι την προσπάθεια συνειδητής στοχοποίησής μου από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά και διαστρέβλωση των όσων έγραψα και επανέρχομαι στην πολιτική ουσία του ερωτήματος.
Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος το οποίο αυτό υπηρετούμε και αυτό χτίζουμε οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία; Αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών άρα το ερώτημα το οποίο προκύπτει προς τη Νέα Δημοκρατία και προς τον κ. Κυμπουρόπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα όπως είναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές διαδικασίες για την πρόσληψη κι άλλες ανακουφιστικές διατάξεις, αν αυτά τα θεωρούν χαρές και θέλουν να τα καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής που υπηρετεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και συμβάλλει στην άρση των διακρίσεων και στην κοινωνία των ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία. Εγώ διατύπωσα μια πολιτική κριτική σε μία δήλωση η οποία έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς ο κ. Κυμπουροπουλος κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο, το ερώτημα είναι αυτό που διατύπωσα πριν. Αυτά τα θετικά μέτρα άρση των διακρίσεων που δημιουργούν την κοινωνία των ίσων ευκαιριών αν τα θεωρούν χαρές που θέλω να τα καταργήσουν ή όχι .”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου