Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Απίστευτο : Οι δήθεν «πρόσφυγες» γνώριζαν και τα σπίτια των Αστυνομικών στον Έβρο

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ορεστιάδα με πρωταγωνιστές δήθεν «πρόσφυγες» αιτούντες άσυλο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα σπίτια αστυνομικών της Frontex και άρχισαν να τους χτυπούν τα κουδούνια....
Σύμφωνα με το Associated Press, τουλάχιστον 61 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν αμέσως στα σπίτια των Γερμανών και Ολλανδών υπαλλήλων της Frontex, που βοηθούν την αστυνομία στην φύλαξη των συνόρων.
Τότε ξεκίνησαν να χτυπούν τις πόρτες και τα κουδούνια, ζητώντας να τους χορηγηθεί άσυλο. Για την απομάκρυνσή τους από το σημείο χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας.
Αγνωστο παραμένει πως οι εν λόγω πρόσφυγες από το Ιράκ και τη Συρία βρήκαν τις διευθύνσεις των υπαλλήλων.
Πηγή: Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου