Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Αιματηρός σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα – Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε ο σαΐτοπόλεμος στην Καλαμάτα, καθώς από σαΐτα που «ξέφυγε» τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος εικονολήπτης. Οπως επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, ο οπερατέρ «είναι νεκρός» καθώς «δέχθηκε τραύμα στο κρανίο, στον εγκέφαλο ουσιαστικά»....
     Τον τραυματία είχε παραλάβει νωρίτερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
 
Πανικόβλητοι κάτοικοι και επισκέπτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.
Αμέσως μετά το ατύχημα άρχισαν να αποχωρούν φοβισμένοι από το σημείο.
Από αναρτήσεις στο Twitter ανέφεραν ότι ο άτυχος εικονολήπτης χτυπήθηκε στο σοβαρά -κάποιοι υποστήριζαν ότι το τραύμα είναι στο κεφάλι- και πως έπεσε στο έδαφος.
Κατά τις ίδιες -ανεπιβεβαίωτες ακόμη- μαρτυρίες, παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο, ενώ το ασθενοφόρο που έφθασε παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η περιοχή όπου θα γινόταν ο σαϊτοπόλεμος εκκενώθηκε από τις Αρχές αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα.
Νωρίτερα, όλα έδειχναν να κυλούν «ομαλά», με πολλούς από τους επισκέπτες να ανεβάζουν εικόνες και βίντεο από το εντυπωσιακό -κατά τα άλλα- και επικίνδυνο έθιμο.

Ο σαϊτοπόλεμος διακόπηκε. Σαΐτα έφυγε κ χτύπησε καμεραμαν.Το τραύμα είναι στο κεφάλι κ είναι σοβαρό...... Αυτό που είδα δεν περιγράφεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου