Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Απόπειρα αυτοκτονίας του Ροδίτη που κατηγορείται για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Γρεβενών, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως μετέδωσε το STAR, ο νεαρός με καταγωγή από τη Ρόδο ήπιε χλωρίνη για...
δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία. Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει. Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου