Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΗΛΕΙΑ. Απίστευτη επιδρομή σε σπίτι: Σκότωσαν σκυλιά, πυροβόλησαν και έκαψαν φορτηγό

Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτη επιδρομή σε σπίτι: Σκότωσαν σκυλιά, πυροβόλησαν και έκαψαν φορτηγό
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας σε χωριό της Ηλείας, όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού ενός ηλικιωμένου, άρχισαν να πυροβολούν, σκότωσαν τα δύο σκυλιά του και μετά έβαλαν φωτιά στο φορτηγό του. Η γειτονιά αναστατώθηκε...
όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το Star. Αρχικά ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε με καραμπίνα στα τζάμια του σπιτιού, χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το φορτηγό του ηλικιωμένου και τέλος πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα που έχει κοντά στο σπίτι του και σκότωσαν εν ψυχρώ τα σκυλιά του. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, ενώ οι αστυνομία συνεχίζει να τους αναζητά. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με τον ηλικιωμένο, καθώς στόχος τους ήταν μόνο να προκαλέσουν καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου