Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ. ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!! Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ελληνισμού
Κύριοι Βουλευτές.
Ως γνωστόν η εσχάτη προδοσία εκτροπής από το Σύνταγμα το 2015, με την μετατροπή  του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ελληνισμού, στην υποδούλωση, στη γενοκτονία, στον «φιλανθρωπικό» και «προσφυγικό» εξισλαμισμό, στην καταλήστευση κ.τ.λ....

 Έγινε από όλα τα κόμματα του "δημοκρατικού" κατοχικού τόξου (βίντεο).
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ,https://www.youtube.com/watch?v=LgoBw1S2Iys&fbclid=IwAR0emMXemvQindxpkDAJzIik6u_XpjDMPFbeKsUuvL6QDJ5vSeLEl3Fv38s
cid:image001.png@01D4F8F5.EAC17550
Με τις ευλογίες και την πλήρη συναίνεση του επίορκου Προέδρου της Δημοκρατίας (του σκληρού πυρήνα τοι ευρώ) Παυλόπουλου.
Αποτελεί ύβριν εναντίον του Ελληνισμού, το να ισχυρίζεται ο Καμμένος αλλά και όλοι οι κατοχικοί, ότι στις εκλογές που ακολούθησαν ενέκρινε ο Ελληνισμός την προδοσία τους.  Και ότι συνεπώς ο Ελληνικός λαός ευθύνεται για την Εσχάτη Προδοσία τους.
Βουλευτικές εκλογές που δεν είχαν καν θέμα την προδοσία τους, αλλά που έγιναν και άρον - άρον βιαστικά για να ψηφίσει σε αυτές ο ανενημέρωτος για τις επιπτώσεις της προδοτικής συμφωνίας Ελληνισμός.
Και που ελλείψει ενημέρωσης του λαού όλα τα κατοχικά ΜΜΕ του υπέβαλλαν ότι  η συμφωνία ήταν μονόδρομος και "εθνική"
Και που το αποτέλεσμα των εκλογών θα ήταν προφανώς τότε, ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ
Και που παρ' όλα αυτά ο Ελληνισμός αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα που έκανε οριακά κυβέρνηση με δεκανίκι τον εξ ίσου προδότη του Ελληνισμού Καμμένο.
Προκύπτει συνεπώς λογικά κατά Καμμένο και το συμπέρασμα, ότι ο Ελληνισμός με το δημοψήφισμα της δικτατορίας της 21ης Απριλίου ενέκρινε και την τότε δικτατορία !!!
Βέβαια θα ακουστεί το επιχείρημα ότι τότε κυβερνούσε χούντα στρατιωτική.
Η εμπειρία όμως 10 ετών και η άποψη πολλών ειδημόνων και μάλιστα αριστερών, Λαφαζάνης, Αλαβάνος κτλ., είναι ότι η σημερινή κατοχική μνημονιακή χούντα που έχει αλώσει σχεδόν τα πάντα (κατοχικά κόμματα, ΜΜΕ κτλ.) είναι χειρότερη από κάθε προηγούμενη Ελληνική
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου