Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ."ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ".ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωπος με πολίτες της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Μάλιστα ο κ.Καρανίκας δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον πολίτη....
ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του το περιστατικό, ενώ ζήτησε να κληθεί στο σημείο αστυνομικός.
Ο Νίκος Καρανίκας βρισκόταν με φίλους του σε καφέ της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς τον ίδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της Μακεδονίας.
«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως-όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες. Εμείς είμαστε οι Μακεδόνες», του είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα που στεκόταν απέναντι του, ενώ ο Νίκος Καρανίκας άρχισε να υπερασπίζεται την Συμφωνία αναφέροντας «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….», για να του απαντήσει η γυναίκα «Εμείς τί είμαστε Νότια;» Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι οι Σκοπιανοί».
«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του έντονα εκνευρισμένος όταν κατάλαβε ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του τον καβγά και ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει και να έρθει αστυνομικός, με τον πολίτη να του αναφέρει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου