Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Επτά νομά σ΄ένα δωμά... και στο βάθρο η Κουντουρά... «Βατερλώ» για την Κουντουρά στο Ηράκλειο: «Τρεις κι ο κούκος» σε εκδήλωσή της. ΦΩΤΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Τι να σου κάνουμε; Σ΄ εμπιστεύτηκαν και τους πούλησες. Πάρε και την πληρωμή των τριάντα αργυρίων τώρα. Παρά το γεγονός ότι έγινε σε μια προνομιακή περιοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ και στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας κατάφερε να μαζέψει 19 άτομα....
Ούτε 20 άτομα σε αίθουσα 250 θέσεων δεν κατάφερε να μαζέψει η υπουργός Τουρισμού στο Ηράκλειο πριν από λίγο στο ξενοδοχείο Ατλαντίς....IMG_7175Είναι ενδεικτικό ότι αν υπολογίσεις την προσωπική της φρουρά, τους συνεργάτες της, τα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακή του Συριζα, τον Περιφερειαρχη, τον Διευθυντή  του ξενοδοχείου,και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, μάλλον μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό θεατών.
IMG_7176
Το κλίμα δεν ήταν καλό από το πρωί στις κατ ιδίαν επαφές της όμως αυτό ήταν μάλλον η κορυφή στο παγόβουνο.  
IMG_7174
Η εκδήλωση μετατράπηκε σε βατερλώ παρά το γεγονός ότι και σε προνομιακή περιοχή για το ΣΎΡΙΖΑ αναφερόμαστε, και στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας απευθύνεται η κυρία Κουντουρά. 
IMG_7175
 Ο προβληματισμός στους κόλπους του κόμματος ήταν έκδηλος μετά την εκδήλωση.
IMG_7177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου