Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Το σχέδιο ΕΙΡΗΝΗ οι παράξενες δηλώσεις ο εξαφανισμένος Δένδιας και η αποχή των ΜΜΕ από τα Εθνικά. ΒΙΝΤΕΟ

Το σχέδιο ΕΙΡΗΝΗ οι παράξενες δηλώσεις ο εξαφανισμένος Δένδιας και ...
Με το σχέδιο ΕΙΡΗΝΗ παραχωρήθηκε το Αιγαίο στην Τουρκία. Δυστυχώς τυπικά και ουσιαστικά τελειώσαμε σαν Χώρα, Πλέον δεν είμαστε Κράτος αλλά ΕΛΛΑΣ. Α.Ε. Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία καταλύθηκε το Σύνταγμα με όλους τους αντισυνταγματικους νόμους....
Η χώρα μας θεωρείται πλέον και χαρακτηρίζεται στους διεθνής οργανισμούς Ελλάς Α.Ε....αυτό σημαίνει η Βουλή των Ελλήνων,ο στρατός,η αστυνομία,εφορίες,η εκκλησία,όλοι είναι Α.Ε...
Έχουν χάσει το δικαίωμα σύστασης σε σώμα είναι απλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν το χαρακτήρα του κρατικού λειτουργού έχουνε ξεχωριστό Α.Φ.Μ.
Γι'αυτό μπαίνουν στα κρυφά σωρηδόν λαθροεισβολεις στη χώρα μας από θάλασσα και στεριά και δεν έχει το δικαίωμα ούτε το λιμενικό ούτε ο στρατός να τους σταματήσουν. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τους βάζουν κρυφά εν μέσω πανδημίας?
Σε περίπτωση που ξεπεράσουν το 50%του Ελληνικού Έθνους αρχίζουν να εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο.Στη Λέσβο οι κάτοικοι του νησιού είναι 20 χλδ η παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες είναι 25 χλδ έχει εφαρμοστεί ισλαμικός νόμος,κλέβουν ζώα,καταστρέφουν εκκλησίες,καταπατανε περιουσίες,κυκλοφορούν με Χατζάρες και κάνουν ότι θέλουν..
Δεν τολμάει κανείς εκεί και πουθενά. Κατά την εκπαίδευση μας μαθαιναμε όμως ότι ο Τολμών Νικα!!
Στην Αθήνα τώρα αυτή τη στιγμή έχει εφαρμοστεί Σαρια,κανένας Έλληνας δεν μπορεί να πάει να πει το παραμικρό σε Πακιστανό δεν πληρώνουν νοίκια, ρεύμα, νερό, τπτ.
Δεν δικαιολογουμαστε, συντελείται εθνική γενοκτονία και εδώ μέσα διασκεδάζουμε με τις εντυπώσεις από τα σχόλια. Είναι έξω από τα σπίτια μας και περιμένουν να μας πετάξουν έξω για να μπούνε μέσα αυτοί,και εδώ μέσα κάνουμε ότι κοιμόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου