Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Βουλή - Novartis: Έβαλε στη θέση του τον Ραγκούση ο Πλεύρης

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος στη συζήτηση της Προανακριτικής ο Γιάννης Ραγκούσης που προκάλεσε τον Θάνο Πλεύρη.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην εισήγηση του ανέφερε ότι η κα Δημητρίου αποκάλυψε ότι με την παραίτηση του ο κ Αγγελής είχε αναφέρει το όνομα του Παπαγγελόπουλου ως Ρασπούτιν και άρα και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο κ. Καλογήρου γνώριζαν για τον ρόλο του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Ραγκούσης προκάλεσε τον κ. Πλεύρη να πει τι άλλο είπε η Ξένη Δημητρίου στην κατάθεσή της, ζητώντας του να φέρει αποδείξεις, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι, δηλαδή, ζητήθηκαν αποδείξεις που δεν ήλθαν.

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι ο κ. Αγγελής κατέθεσε στις 21.02.19 την αναφορά του για τον ακριβή ρόλο του Ρασπούτιν Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, προσθέτοντας δε ότι αναφορά αυτή όμως έμεινε στα συρτάρια για έξι μήνες και o έλεγχος ξεκίνησε μετά τις εκλογές. Τα χαμόγελα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κόπηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου