Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

'Οπως πάντα "εξω απ δόντια" ο Βασίλης Τσιάρτας “ξεσκίζει” τον ΣΚΑΪ και το Big Brother (ΦΩΤΟ)

1
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, γνωστός για τις «καυστικές», αλλά ειλικρινείς τοποθετήσεις δεν ανέφερε τη λέξη Big Brother, ωστόσο ουσιαστικά φωτογράφισε το νέο τηλεριάλιτι που παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος....
Μιλώντας γενικότερα για την τηλεόραση ο Τσιάρτας έγραψε στο Facebook πως η τηλεόραση «…θέλει να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο τίποτα».
Συγκεκριμένα είπε: «Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα… Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων».
Ο Βασίλης Τσιάρτας, είχε καταφερθεί επίσης κατά του ΚΚΕ για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, αλλά και για την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα.
Στο ριάλιτι συμμετέχουν 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του για 15 εβδομάδες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Το Big Brother έκανε τηλεθέαση 27,8% στο γενικό σύνολο και 29,8% στο δυναμικό κοινό.
Vasilis Tsiartas
7 ώρες πριν
Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα...
Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου