Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Γελάει ο κόσμος με τα Fake news Βαξεβάνη-ΝΔ: Αν η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τον προσλάβει

Ότι το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υποστήριξε με σειρά αναρτήσεών του ο Κώστας Βαξεβάνης.





Η αλήθεια είναι ότι ο Πρωθυπουργός έκανε το διάγγελμα στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που ήταν πολύ εύκολο να διασταυρωθεί, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διάφορες συναντήσεις εντός του Πρωθυπουργικού γραφείου, ενώ έξω βρίσκονταν τεχνικοί και δημοσιογράφοι.


Έξω από το Μαξίμου χθες δημοσιογράφοι και τεχνικοί είδαμε χθες μετά τις 19:30 τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φεύγει με το αυτοκίνητο και τα συνοδευτικά, αλλά μάλλον green box θα ήταν και αυτό.


Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να λέμε τα αυταπόδεικτα επειδή κάποιοι επιμένουν στις φαντασιώσεις τους. Μεταξύ άλλων, ο ΠΘ χθες συνάντησε τον ΥΠΟΙΚ και τον ΥΠΕΘΑ στο Μαξίμου, όπου κατέγραψε το μήνυμα για την τουρκική προκλητικότητα. Έλεος. Δείξτε επιτέλους λίγη σοβαρότητα!

ΝΔ για Καρανίκα και «Documento»: Αν η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν


Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η ΝΔ απάντησε σε αναρτήσεις του «Documento», αλλά και του άλλοτε συμβούλου στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, στις οποίες ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός είναι δήθεν κρυμμένος και δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου που πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης και κλείνει πως «αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Την ώρα της εθνικής κρίσης, το «Documento» και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Καρανίκας, μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος. Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου