Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΣΟΚ από το γερμανικό Focus: Λέει ότι το Καστελόριζο δεν είναι ελληνικό!

ΣΟΚ από το γερμανικό Focus: Λέει ότι το Καστελόριζο δεν είναι ελληνικό!
ΣΟΚ από το γερμανικό Focus: Περίεργα παιχνίδια από τους Γερμανούς σε βάρος της Ελλάδας, εν μέσω της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο με την Τουρκία.
Την αντίδραση χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει η αναφορά της ιστοσελίδας του γερμανικού Focus στο Καστελόριζο, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους Γερμανούς σαν νησί που… διεκδικεί η Ελλάδα.
Το Καστελόριζο είναι 100% ελληνικό νησί και για την ακρίβεια είναι το νησί που χαλάει τα σχέδια της Τουρκίας να βγει στην Ανατολική Μεσόγειο.
Το επίμαχο κείμενο

“Η διαμάχη στο νότο έχει καταρρεύσει. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η ελληνική θαλάσσια ζώνη εκτείνεται λίγο πριν από τις τουρκικές ακτές επειδή η Ελλάδα διεκδικεί (!!!) το μικρό νησί του Καστελόριζο μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις τουρκικές ακτές και 125 χιλιόμετρα από τη Ρόδο. Η Τουρκία, από την άλλη πλευρά, επιμένει ότι η περιοχή γύρω από το Καστελόριζο ανήκει στην επικράτειά της και χρησιμοποιεί αξιώσεις από τη Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, ένα κράτος που κανένας στον κόσμο εκτός από την Άγκυρα δεν αναγνωρίζει. Το νότιο τμήμα της Κύπρου, από την άλλη πλευρά, είναι μέρος της ΕΕ και δεν αποδέχεται ότι η Τουρκία θέλει να τρυπήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην επικράτειά της ή στην Ελλάδα.
Το άρθρο εδώ https://www.focus.de/finanzen/boerse/foerderung-ab-2023-gasschatz-entdeckt-erdogan-kuendigt-eine-neue-aera-fuer-sein-land-an_id_12344740.html
Με πληροφορίες από το sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου