Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ακούστε τις παρακλήσεις ενός σοφού Ιεράρχη…

Για άλλη μια φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κύριος Ανδρέας, προσπαθεί με δηλώσεις του να νουθετήσει το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας:...
«Ο ανθελληνισμός του Αλβανού  πρωθυπουργού Έντι Ράμα για μια ακόμη φορά “εθαυματούργησε”! Όπως έγραψε η έγκυρη και μεγάλης κυκλοφορίας ημερήσια Γιαννιώτικη εφημερίδα “ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ” (Σάββατο – Κυριακή 1-2 Αύγουστου 2020) “ακόμη πιο βαθιά βάζει πόδι στην Αλβανία η Τουρκία, η οποία επιχειρεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τίς αδυναμίες της γείτονας και κυρίως τον φιλοτουρκισμό πού επιδεικνύει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα”! Ὁ “Π.Λ.” προσθέτει ακόμη ότι “O Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι προφανές, ότι χρησιμοποιεί την Αλβανία ως μοχλό πίεσης κατά τής Ελλάδος και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία “γενναιοδωρία” του να δωρίσει εξοπλισμό και στολές για τίς ανάγκες της Υπηρεσίας Έκτακτων Αναγκών τής Αλβανίας συνολικής αξίας 1,5 εκ. Ευρώ, ενώ έχουν προηγηθεί δωρεές πολεμικού υλικού κ.α.”!
Αποκαλυπτική των τουρκικών, αλλά και των αλβανικών σχεδίων είναι αναφορά Αλβανίδος βουλευτού, “ότι από το 1988 έχουν ψηφισθεί από την Αλβανική Βουλή 26 στρατιωτικές συμφωνίες και πρωτόκολλα με την Τουρκία”! (η υπογράμμιση, δική μου). Και όλα αυτά, ενώ κατρακυλά συνεχώς η οικονομία της Τουρκίας, γεγονός πού δημιουργεί πανικό.
Όλες αυτές οι κινήσεις του Έντι Ράμα σε ένα μονάχα αποβλέπουν. Σ’ αυτό πού κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, δηλαδή στην πίεση προς τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και, τελικώς, στην εξόντωσή του.
Η κατάσταση στον προαιωνίως Ελληνικό χώρο τής Βορείου Ηπείρου έχει γίνει αυτόχρημα εκρηκτική. Ο Ράμα μηχανεύεται πολλούς τρόπους για να εξοντώσει τον εκεί Ελληνισμό. Και παρ’ όλα όσα τού καταλογίζουν οι πολιτικοί αντίπαλοί του, αϊτός, έχοντας τις πλάτες της Τουρκίας, δεν λογαριάζει κανένα και τίποτε. Είναι δε εξοργιστικό το γεγονός να θέλει η Ελλάδα την εισδοχή της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Εάν, ο  μη γένοιτο, συμβεί κάτι τέτοιο, τότε – και το λέγω με βαθύτατη θλίψη – θα τεθεί ταφόπλακα στο εθνικό Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα. Ας μη λησμονούμε, ότι το Βορειοηπειρωτικό το ανέστησε από την αφάνειά του και το έκανε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο θέμα, ο μεγάλος και Άγιος όντως Ιεράρχης και άμεσος Προκάτοχός μου, αοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρός ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ. Δέχθηκε, τότε, ύβρεις, συκοφαντίες, ακόμη και απειλές για την ζωή του. Όμως με την δύναμη τού Χριστού και τίς Πρεσβείες τής Υπεραγίας Θεοτόκου δεν κάμφθηκε, δεν λύγισε. Και, στο τέλος, όταν έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και είδαν όλοι την αθλιότητα στην οποία είχε καταδικάσει Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς το απάνθρωπο καθεστώς των Χότζα – Αλία, είπαν όλοι εν ενί στόματι: “Ο ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ δικαιώθηκε”!
Κάνω έκκληση θερμότατη προς την Κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο της Χώρας μας: – Προσέξτε την Βόρειο Ήπειρο. Προσεύχομαι να μας φωτίσει όλους ο Χριστός να πράξουμε το Χρέος μας στους αδικημένους και πονεμένους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, προτού να είναι αργά»!!   https://egerssi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου