Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Συνελήφθη ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Στίβεν Μπάνον, για απάτη

Ο αμφιλεγόμενος πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντοναλντ Τραμπ, Στίβεν Μπάνον, συνελήφθη σήμερα κατηγορούμενος ότι εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες δωρητές μέσω της καμπάνιας «We Build the Wall» (Χτίζουμε το Τείχος).

Σύμφωνα με την υπηρεσιακή εισαγγελέα του Νότιου Προαστίου της Νέας Υόρκης, ο Μπάνον και τρεις ακόμα συνεργάτες τους εξαπάτησαν χιλιάδες δωρητές για την εν λόγω καμπάνια καθώς χρησιμοποίησαν μέρος των χρημάτων για να καλύψουν προσωπικά τους έξοδα.

«Οι κατηγορούμενοι εξαπάτησαν εκατοντάδες χιλιάδες δωρητές για να χρηματοδοτήσουν ένα συνοριακό τείχος με το Μεξικό συγκεντρώνοντας εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν δαπανήθηκαν για την κατασκευή», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Οι παραπάνω κατηγορίες μπορεί να επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου