Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Καρανίκας-Τσίπρας: Γλέντι στο Twitter για τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ

«Μέχρι και επιστολές του Ιησού θα πουλήσει», «Αλέξης Γαϊτάνος Τσίπρας» και άλλα καυστικά σχόλια για τον χαμό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

Μόνο ασχολίαστο δεν θα μπορούσε να αφήσει το ελληνικό twitter τον «εμφύλιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπεράσπιση του Αλέξη Τσίπρα από τον Νίκο Καρανικά για την ανάρτηση του πρώτου με ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο.

Κάτι το ύφος του Νίκου Καρανίκα στο κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, κάτι οι διάλογοι που είχε με συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την ιστορία από τα πρώτα trend στα social media.

«Αν τον δω να πουλάει και επιστολές του Ιησού... σύντροφοι θα γραφτω στο iSYRIZA να ξιγιομαστε» γράφει ένας χρήστης, με άλλον να τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο εναλλακτικό κάμπινγκ της νεολαίας που θα μπορούσε να γίνει σε μονή στο Πήλιο.

Αρκετοί μιλούν για «κοροϊδιλίκι» από τον τέως πρωθυπουργό και άλλοι ψέγουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «εξευτελίζει» και μια θρησκευτική εορτή.

Χαρακτηρισμοί εξάλλου όπως «αντικοινωνικός αθεΐσμός», «αμόρφωτος και κομπλεξικός μηδενισμός», «θηλαστικό αμόρφωτο», «ανιστόρητη» που χρησιμοποίησε ο Νίκος Καρανίκας προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο #Τσίπρας μου θύμισε το ανέκδοτο με την Αρκούδα που κυνηγούσε τον Άθεο & όταν τον έπιασε αυτός φώναξε: -Θεέ μου! -Δεν είναι υποκρισία να σε σώσω τώρα; -Είναι, ίσως ομως θα μπορούσες να κανείς Χριστιανή την Αρκούδα; -Πολύ καλά! & η Αρκούδα: «Κύριε ευλόγησε αυτό το γεύμα. Αμήν»
 
 *Ακης FIREMAN*
🚒
99%
@akisFireman
Εδω βλεπουμε την νεολαια #ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης τον Αλεξη #Τσιπρα του χρονου στην Τηνο! #Τσιπρας
47
16 άτομα γράφουν Tweet σχετικά με αυτό




















Μπράβο στο Τσίπρα. Τέτοια λόγια για τη Παναγία μας ούτε ο Ιερώνυμος δεν είπε. Και που να μην συστηνόταν και άθεος. #Τσιπρας
  
Ανακοινώθηκε το Εναλλακτικό Κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο μοναστήρι των Ταξιαρχών στο Πήλιο #Τσιπρας #Δεκαπενταυγουστο #Δεκαπενταυγουστος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου