Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: ΚΡΑΝΗ, ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

katalipsi
Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα όσα βρήκαν στο κτίριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη χθεσινή επιχείρηση. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι καταληψίες ήταν πλήρως “εξοπλισμένοι”, με κοντάρια, μολότοφ, μάσκες και πολλά πολλά ακόμα...

katalipsi1 katalipsi2 katalipsi3 katalipsi4
katalipsi5
katalipsi6 katalipsi7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου