Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Φοιτητικές εκλογές: Ποσοστό 46,7% καταγράφει η ΔΑΠ στο 90,8% των ψήφων

 Φοιτητικές εκλογές: Ποσοστό 46,7% καταγράφει η ΔΑΠ στο 90,8% των ψήφων

Με ολοκληρωμένη την καταμέτρηση στο 90,8% των συλλόγων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκεντρώνει ποσοστό 46,7%. Αναδεικνύεται, έτσι, πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια για 34η συνεχόμενη εκλογική διαδικασία.

Δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η ΠΚΣ με ποσοστό της τάξης του 25,08%, τρίτη δύναμη η ΕΑΑΚ με ποσοστό 9,41% και ακολουθεί η ΠΑΣΠ με ποσοστό 8,76%.

Σημειώνεται ότι το BLOCO (η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) δεν ξεπερνά το ποσοστό του 2,28%.

«Αναφορικά με την ψευδή εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η

παράταξη της Πανσπουδαστικής μέσω των αποτελεσμάτων που δημοσιεύει, διευκρινίζεται ότι η πλειονότητα των Συλλόγων που ενσωματώνονται στα αποτελέσματα αυτά αποτελούν Συλλόγους- «φαντάσματα», τους οποίους έχει συστήσει και στους οποίους συμμετέχει μόνο η ίδια. Επιπλέον, η Πανσπουδαστική δεν αναγνωρίζει αποτελέσματα ΦΣ στους οποίους δεν συμμετέχει, προκειμένου να αποκρύψει την ανυπαρξία της και το αληθινό αποτέλεσμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά δήλωσε: «Τρία χρόνια μετά τις τελευταίες φοιτητικές εκλογές, οι φοιτητές σήμερα μίλησαν και έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση υπέρ της προόδου, υπέρ της ασφάλειας, υπέρ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ευχαριστούμε την πλειοψηφία των φοιτητών που για 34η συνεχόμενη εκλογική διαδικασία ανέδειξαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη. Έχουμε ευθύνη να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους, υλοποιώντας τις προτάσεις μας για ένα σύγχρονο, ανοιχτό, ελεύθερο και δημιουργικό Πανεπιστήμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου