Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Καθηγήτρια συνελήφθη για ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο στην Αθήνα

Ένα απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή από την καθηγήτριά του διαδραματίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο 65ο Γυμνάσιο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, αστυνομικοί έσπευσαν στο σχολείο μετά από κλήση που έλαβαν. Εκεί συνάντησαν τον ανήλικο μαζί με τη μητέρα του. Το παιδί, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, είχε δεχθεί επίθεση από την καθηγήτριά του.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στη δεξιά παλάμη. Ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο του σχολείου, έπειτα από διαπληκτισμό τους.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης αφού μπήκαν στο σχολείο προσήγαγαν την καθηγήτρια, η οποία τελικά συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

Πάντως, μαθήτρια του εν λόγω Γυμνασίου, σε επικοινωνία της με το iefimerida έδωσε μια διαφορετική διάσταση του συμβάντος, λέγοντας αρχικά ότι η συλληφθείσα καθηγητρία είναι μια γλυκύτατη γυναίκα, ότι ο καταγγέλων μαθητής κυκλοφορούσε με το μποξεράκι και ότι η δασκάλα τους τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον πάει στο γραφείο των καθηγητών. «Ολη η Γ' τάξη της έχει εναντιωθεί, μα τα περισσότερα τμήματα της Α' και της Β' τάξης την δικαιολογούν και την θέλουν στο σχολείο. Αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι από το 65ο είναι να μείνει η καθηγήτρια στο σχολείο», καταλήγει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου