Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Δημοσκόπηση Marc: Στο 10,3 η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές στο τέλος της 4ετίας θέλει το 57,8%

 Δημοσκόπηση Marc: Στο 10,3 η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές στο τέλος της 4ετίας θέλει το 57,8%

Σε διψήφια επίπεδα η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με την έρευνα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 32,6%, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση 22,3%.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η ΝΔ λαμβάνει 32,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,3%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 13,7%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3,1%.

Το ποσοστό της ΝΔ είναι αυξημένο κατά 0,9% σε σχέση με έρευνας της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο, του ΣΥΡΙΖΑ αυξημένο κατά 0,1% και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μειωμένο κατά 0,6%.

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, την άνοιξη του 2023, θέλει το 57,8% των πολιτών, ενώ το 38,3% θέλει οι κάλπες να στηθούν το φθινόπωρο του 2022.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 47,3%, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 35% των προτιμήσεων (από 43,7% στην έρευνα της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο) και ο Αλέξης Τσίπρας το 29,7%.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου