Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Στέφανος Μάνος: Αισθάνθηκα υπερηφάνεια για τον πρωθυπουργό μου

 Στέφανος Μάνος: Αισθάνθηκα υπερηφάνεια για τον πρωθυπουργό μου

Με τον χαρακτηρισμό εμπνευσμένη ομιλία, σχολίασε την παρουσία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο ο πάντα φειδωλός σε φιλοφρονήσεις Στέφανος Μάνος.

Όπως έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός της ΝΔ «εμπνευσμένη ομιλία @kmitsotakis. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μίλησε στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ ως εκπρόσωπος της μεγάλης δύναμης της δημοκρατίας και της ισονομίας. Αισθάνθηκα περηφάνια για τον πρωθυπουργό μου».

 

Εμπνευσμένη ομιλία @kmitsotakis. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μίλησε στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ ως εκπρόσωπος της μεγάλης δύναμης της δημοκρατίας και της ισονομίας. Αισθάνθηκα περηφάνια για τον πρωθυπουργό μου.

 Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ,

Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την ομιλία Μητσοτάκη, δίνοντας μάλιστα τα συγχαρητήριά του.

 

Εμπνευσμένη ομιλία. Συγχαρητήρια @kmitsotakis

 Αλλά και ο πρώην εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας, σε ανάρτησή του τονίζει ότι αισθάνεται εθνικά περήφανος, τονίζοντας πως «όσοι δεν το αναγνωρίζουν, απλά αποδεικνύουν τη συμπλεγματική μεμψιμοιρία τους, επειδή προφανώς θα ήθελαν διακαώς να βρίσκονται στη θέση του @kmitsotakis».

Ως Έλληνας μόνο εθνικά υπερήφανος μπορώ να νιώσω με αυτήν την εικόνα. Όσοι δεν το αναγνωρίζουν, απλά αποδεικνύουν τη συμπλεγματική μεμψιμοιρία τους, επειδή προφανώς θα ήθελαν διακαώς να βρίσκονται στη θέση του @kmitsotakis.
Εικόνα
1,3 χιλ.
Απάντηση
Αντιγ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου