Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

 Αντιεξουσιαστές έκαψαν το όχημα του Πρύτανη του ΕΜΠ - Απειλές για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Στην ανάληψη της ευθύνης για τον εμπρησμό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του πρύτανη του ΕΜΠ Ανδρέα Μπαντουβή προχώρησε η αναρχική ομάδα Κοινότητα Ανατρεπτικής Έκφρασης με ανακοίνωσή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με ένα μακροσκελές κείμενο, ο εμπρησμός έγινε το πρωί της Πέμπτης ενώ υπάρχουν απειλές λέγοντας για τους «Φύλακες των σχολών» πως «από δω και πέρα αποτελούν στόχο λειτουργώντας συνεπικουρικά στο έργο της αστυνομίας».

«Κάνουμε σαφές στους μπάτσους που θα περιφέρονται μέσα στα Πανεπιστήμια πως οι αχανείς εκτάσεις όπως της Πολυτεχνειούπολης κρύβουν εκπλήξεις και πως η επιθυμία για έναν εύκολο μισθό μόνο άνετη δε θα είναι» γράφουν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου