Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ξανθός: Δεν είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν θέλω να ντρέπομαι για το κόμμα μου

 Τι αναφέρει ο πρώην υπουργός Υγείας σε άρθρο του σε τοπικό μέσο του Ρεθύμνου

Με μία ολομέτωπη φραστική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασελλάκη, αλλά χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά το όνομά του, ο πρώην υπουργός Υγείας και στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Ανδρέας Ξανθός, εξηγεί πολύ παραστατικά και γλαφυρά γιατί επέλεξε να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του στην τοπική εφημερίδα «Ρέθεμνος», ο Ανδρέας Ξανθός εξηγεί, μεταξύ άλλων:

«Γιατί δεν είναι λίγο να μην ντρέπεσαι για το κόμμα σου , για τα στελέχη και τους υποψήφιους του, για δηλώσεις και συμπεριφορές που προσβάλλουν τις αξίες και το ήθος της Αριστεράς. Γιατί, τέλος, δεν είναι υπερασπίσιμη η πολιτική ρηχότητα , ο άσφαιρος αντι-Μητσοτακισμός, η "αδιαμεσολάβητη επαφή με το λαό", ο νεο-αυριανισμός και η χυδαιότητα, το θολό και αταξικό "ελληνικό όνειρο" που προβάλλεται ως η νέα Μεγάλη Ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κακόγουστη αντιγραφή του-χρεωκοπημένου πλέον- "αμερικανικού ονείρου"».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου