Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Παπανώτας κατά Κασσελάκη: Ούτε έξω από το Μαξίμου δεν πρέπει να περάσει, είναι επικίνδυνος

 

Τραγωδία χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπανώτας το ενδεχόμενο να γίνει ο Στέφανος Κασσελάκης πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του που εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη και απομακρύνθηκε από το ψηφοδέλτιο νωρίς νωρίς μετά από κάποιες δηλώσεις του που δέχθηκαν κριτική έβαλε κατά του Στέφανου Κασσελάκη σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Παπανώτας κατά Κασσελάκη: Αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης

«Το να βγει κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για μένα είναι μια τραγωδία. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης… είναι και επικίνδυνος. Δεν θα τον άφηνα ούτε απέξω από του Μαξίμου να περάσει. Έχει όμως η Αριστερά πολλά και γνήσια στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να ανέβουν και να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι με παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, έμεινε εκτός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Δημήτρης Παπανώτας τώρα ένα μήνα θα έπρεπε να το ράψει. Τον αγαπώ, τον συμπαθώ και τον έχω στηρίξει. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μεταφέρει την πικρία του από κανάλι σε κανάλι και μετά τις εκλογές να βγει και να μιλήσει. Για να μην του προσάψει κάποιος ότι τα κάνει όλα από πικρία».

«Δεν μπορεί ρε Δημήτρη από την ώρα που βγήκε ο Κασσελάκης μέχρι που σε έδιωξε να θεωρείς ότι είναι ο Μεσσίας που ήρθε επί γης να μας παρουσιάσει το τρίτο θαύμα στην πολιτική και όταν σου φέρεται άσχημα να βγαίνει να τον κράζεις και να λες ούτε απέξω από του Μαξίμου… Δηλαδή, πώς ο καλύτερος μέσα σε λίγες μέρες έγινε ο χειρότερος; Ή τότε εσύ δεν είχες καταλάβει ότι είναι ο χειρότερος ή τώρα πάλι υπερβάλεις και δεν είναι όπως τα λες» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου