Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης: Απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από επιστημονικό συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ

 kasselakis_tsipras

Πριν την απόλυση, ο Γιώργος Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στην οποία υποστήριζε την ανάγκη ανασύνθεσης της προοδευτικής παράταξης και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων – Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου

Την απομάκρυνσή του από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (19.6.2024) ο Γιώργος Τσίπρας, λίγα 24ωρα μετά την αντίστοιχη απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Προηγήθηκε η συνέντευξη του κ. Τσίπρα, στην οποία υποστήριξε την ανάγκη ανασύνθεσης της προοδευτικής παράταξης και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων.

Ο κ. Τσίπρα αλλά και ο κ. Θεοχαρόπουλος ζητούν από τον Στέφανο Κασσελάκη την ενεργή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συζήτηση περί συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων.

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα “σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας” από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

«Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση», καταλήγει με αιχμές ο κ. Τσίπρας.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας ήταν εκ των συνεργατών του κ. Κασσελάκη, καθώς ο ίδιος τον είχε επιλέξει για τη θέση του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θέση την οποία διατήρησε έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ ήταν υποψήφιος στις ευρωεκλογές. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα


Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου