Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Ευρωβουλής Μπεκατώρου, Αυγέρη και Γιώργος Τσίπρας

Με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγησαν τέσσερις ευρωβουλευτές: επανεκλέγεται για μία ακόμη θητεία ο Κώστας Αρβανίτης και έπονται ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς και η νυν ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά.

Εκτός Ευρωβουλής έμειναν η Σοφία Μπεκατώρου, η πρώην εκπρόσωπος Δώρα Αυγέρη και ο εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Ας σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «το άλλοθι του 41% έχει τελειώσει».

«Σας ευχαριστώ για τον αγώνα που έχετε δώσει αυτές τις εβδομάδες. Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει από πάρα πολλά μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα πέρυσι. Περάσαμε από δύο διασπάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο ευρωψηφοδέλτιο που διάλεξε η κοινωνία.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει, για έναν άνθρωπο νέο σε αυτή τη χώρα που αγωνίζεται να φέρει την αλλαγή.

Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου δίνει ξεκάθαρα το χρόνο να χτίσω και αυτό θα κάνω, όπως έχω πει προεκλογικά.

Αυτό το κίνημα που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα. Είμαι περήφανος για όλους σας», είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου