Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΣΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ🤷‍♂️🤷‍♂️Τέμπη: Μην ακούτε ΠΑΠΑΡΙΕΣ λέει για το δήθεν «βαγόνι-φάντασμα» ο πατέρας των διδύμων

 Για τη μεταφορά του κοντέινερ στη Λάρισα μίλησε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, κάνοντας λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ο Νίκος Πλακιάς γράφει σε ανάρτησή του για τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί όσον αφορά στο εν λόγω βαγόνι, επιβεβαιώνοντας ότι είχε ήδη εξεταστεί πριν επιστραφεί στον ιδιώτη που το χρησιμοποιούσε ως κοντέινερ.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για το βαγόνι της αμαξοστοιχίας των Τεμπών

Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λάρισα στην περιοχή Κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων)

Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια.

Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λάρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς. Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας.

Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στη Θεσσαλονική.

Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό (εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική) και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του.

Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου