Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Παύλος Σαράκης: Διεγράφη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης - Το παρασκήνιο της κόντρας με τον Βελόπουλο

«Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική
συμπεριφορά έναντι συναδέλφων» - Τι απάντησε ο βουλευτής

Με εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας βουλευτής του κόμματος Παύλος Σαράκης.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Παύλου Σαράκη με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, με διαρροές σε φιλικά μέσα ενημέρωσης.

Η πλευρά Βελόπουλου χαρακτήριζε τον Σαράκη «μασόνο» και «εντολοδόχο ξένων κέντρων» ενώ το περιβάλλον Σαράκη υποστήριζε ότι δέχεται εκβιασμό από την ηγεσία του κόμματος για να παραδώσει την έδρα του. Γι' αυτόν τον λόγο ο κ. Σαράκης είχε κάνει σχετικές αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα ο κ. Βελόπουλος συγκάλεσε συνεδρίαση της ΚΟ χωρίς τη συμμετοχή του κ. Σαράκη και ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη - βουλευτές να υπογράψουν επιστολή με την οποία θα ζητούσαν από τον κ. Σαράκη να παραιτηθεί και να επιστρέψει την έδρα του στο κόμμα.

Αιτία της σύγκρουσης είναι η πολιτική κριτική που είχε ασκήσει ο κ. Σαράκης στις επιλογές Βελόπουλου, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Σαράκη επιβεβαιώθηκε με την εκλογή της άγνωστης κτηνοτρόφου Γαλάτως Αλεξανδράκη στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων.

Τι απάντησε ο Παύλος Σαράκης

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής.

«Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται», δήλωσε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου