Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Ιόνια Οδό -Οι δράστες συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία


Σκηνές… φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ιόνια Οδό, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας καταδίωξαν αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.  Σύμφωνα...
με την ιστοσελίδα e-maistros οι επιβαίνοντες στο όχημα άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών. Ο οδηγός του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω της Β εξόδου της Αμφιλοχίας και μπήκε στα στενά της πόλης. Το όχημα εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου, ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη κατοικία.
Όπως διαπίστωσαν οι αρχές, στο αυτοκίνητο υπήρχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης. Οι δύο συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας αλβανικής καταγωγής, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου