Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2025

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Η ιστορία θα σε κατατάξει στους προδότες..."

 Και ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας σκηνής γύρω από τα ζητήματα ενέργειας, βγαίνει ο μίζερος Αντώνης Σαμαράς να πει το χαβά του σαν κλαμένη χήρα για να χαλάσει το κλίμα, αφού όλες οι γελοίες προβλέψεις του για διεθνή απομόνωση της χώρας έπεσαν στο βούρκο, όπου και ο ίδιος βούτηξε.
Ο άνθρωπος είναι ο γνωστός ορισμός του άνανδρου και του αχάριστου και κάνει συγκινητικές προσπάθειες να μας το θυμίζει. Πρώτα επιχείρησε να διαλύσει την Ν.Δ., ταυτίστηκε με τις αλήτικες και χυδαίες θέσεις της Αντιπολίτευσης μέχρι και για την σκευωρία του δυστυχήματος στα Τέμπη, με αυτούς που πριν λίγα χρόνια επιχείρησαν να τον εξοντώσουν πολιτικά, ηθικά ακόμη και βιολογικά και αφού δεν κατάφερε τίποτε με όλα αυτά τώρα προσπαθεί να θυματοποιηθεί και ψάχνει τον οίκτο μας. Τον διέγραψε λέει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. άρον-άρον! Δηλαδή αυτός είχε το δικαίωμα να διαχέει την τοξικότητα και το μίσος του με εμπρηστικό και προβοκατόρικο τρόπο μέσα στην Παράταξη που τον αγκάλιασε, τον προστάτευσε και τον ανέδειξε παρά την στραβή που έκανε με την Πολιτική Άνοιξη και η Ν.Δ. θα έπρεπε να τον ανεχθεί σαν να είχε το ακαταλόγιστο λες και ήταν κανένα άμυαλο παιδάκι.
Αν δέχεται ότι είναι ανώριμος, να μην τον στείλουμε στον αγύριστο, αλλά στο σπίτι του για τσαγάκι και παντόφλες. Αρκετά με τα τερτίπια του ο προβληματικός κυκλοθυμικός και διπολικός Αντώνης Σαμαράς.
Γιάννης Τσογγίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου