Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μετά της 12 Ιούνη οι εξελίξεις στην Ελλάδα . . .

Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ πρόκειται να συνεδριάσει στις 12 Ιουνίου στο Grant Hotel Kemprinski στο st Moritz και θα αποφασίσει τι θα γίνει στην Ελλάδα, πως θα πάμε σε χρεοκοπία , τι μορφή θα έχει η χρεοκοπία, πως δεν θα χαθούν τα δις των CDS, πόσο θα μείνει ο Παπανδρέου στην Κυβέρνηση, πως θα δρομολογηθούν οι αλλαγές καθώς και τι θα επιχειρηθεί μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.
Εκείνοι που έχουν επενδύσει στην χρεοκοπία της χώρας, εκτός των ξένων τρωκτικών, υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές και συγγενικά πρόσωπα Πολιτικών, είναι εκείνοι που έχουν την δύναμη να ορίζουν και κυβερνήσεις και πολιτικές.
Υπάρχει εκτίμηση πως πάνω από 700δι θα είναι τα κέρδη που θα προκύψουν από την χρεοκοπία της χώρας, εκτός αν υπάρξουν προηγουμένως εκλογές και μια καινούργια κυβέρνηση προχωρήσει σε μονομερή στάση πληρωμών, έξοδο από την ΟΝΕ και το ευρώ, κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και άμεση και ξαφνική εθνικοποίηση τραπεζών. Τότε κερδισμένος θα είναι ο λαός και όσοι –ντόπιοι και ξένοι- έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του δεν συγκαταλέγονται σ’ αυτού που έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία.
Μια ξαφνική επαναφορά στην Δραχμή και ξαφνική Εθνικοποίηση Τραπεζών θα σημαίνει ότι καμιά συναλλαγή την επομένη δεν θα γίνεται σε ευρώ. Ότι Ευρω και δολάρια υπάρχουν στα αποθεματικά των Τραπεζών θα αποτελέσουν συνάλλαγμα και οι επιπτώσεις θα έχουν δυσμενή μονομέρεια μόνο σε ξένους τραπεζίτες και ξένους ή ντόπιους επενδυτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που έχουν επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού κράτους.
Αν μας πιάνει ο πόνος, ας μας πιάσει για εμάς και όχι για τους άλλους. Οι άλλοι ποντάρουν στην δική μας δυστυχία και πτώχευση για να κερδίσουν σε βάρος της χώρας μας.

Ο φτωχός έχει κούτελο, είναι έντιμος. Γι' αυτό και είναι φτωχός.

αυτό είναι την μήνυμα προς την Κυβέρνηση και σε όσους λένε πως θα πληρώσουμε τα δάνεια μέχρις δεκάρα στους δανειστές μας, είτε είναι νόμιμα είτε είναι παράνομα.

--
http://agistri-doloma.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου